Issues with links

  • 2
  • Problem
  • Updated 7 years ago
  • Solved
Hi,
There seems to be some issues with the links from my site- sometimes they work and other times they don't.
Please could someone advise?
Many thanks,
James
Photo of James

James

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 2
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello James,

Can you please share with us your URL and the page where you're seeing this issue? Also, indicate which text links are not working.

We look forward to resolving this.
Photo of James

James

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Sanja,

The main site URL is http://writeeo.yolasite.com

It is mainly occuring on the phrases page- but it is intermitent.

Thanks for your help.

James
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello James,

Thanks for getting back to me. I took a look at your links. The reason why some of the links are not working is because the page no longer exists. For example, your Life is linked to: http://writeeo.yolasite.com/life.php When I look up your page in the Sitebuilder, you do not have a page called "life". Instead, you do have "phr-life".

I suggest going through all the links and re-add the correct pages.

I hope that helps. Please let me know if what I have said needs further clarification.
Photo of James

James

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Sanja,

I think this appears to have sorted the problem

Thanks a million for your prompt and efficient support

James :)
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
I'm glad to hear that the issue has been resolved :)