items have disappeared from site

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
Hi...

I had a blog and newspaper from nabble and they have both disappeared? any idea why?
Photo of William

William

  • 294 Posts
  • 0 Reply Likes
  • confused

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of KanThaiDecor

KanThaiDecor

  • 2402 Posts
  • 263 Reply Likes
Have you looked on nabble to make sure their servers are not down?
Photo of William

William

  • 294 Posts
  • 0 Reply Likes
yeah mate I can access the items from nabble but they are not showing on my site? weird eh?
Photo of KanThaiDecor

KanThaiDecor

  • 2402 Posts
  • 263 Reply Likes
It is odd...I use them for a gallery on my site... I just checked and it is working fine.....Did you re-embed their code?
Photo of William

William

  • 294 Posts
  • 0 Reply Likes
yes but still nothing, weird eh?
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello William

Can you please let us know on which page you're having these problems? Perhaps we can take a closer look at what's going on and be able to come up with some suggestions.
Photo of William

William

  • 294 Posts
  • 0 Reply Likes
certainly, if you go to www.billmanson.yolasite.com and press bwop news and blog on the menu, you will see an empty page...the nabble facilities have dssappeared.

thanks.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
I am able to see your blog page inside your site builder. I wonder if you have not yet updated your site? Can you please try clicking on the yellow button that says "Update my site"?

I will need to look into Nabble a little more. I will update you on this once I have looked into this further. Thanks for your patience.
Photo of William

William

  • 294 Posts
  • 0 Reply Likes
thanks...
Photo of Joseph & Sari Grove

Joseph & Sari Grove

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi, my Nabble Blog disappeared too. Tonight...Same problem, I'm guessing server down if there is more than one of us...
Photo of William

William

  • 294 Posts
  • 0 Reply Likes
I posted it on their forum, if he replies will let you know and thank you.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Thanks Sari for letting us know that this is happening to you too. This would seem to indicate that problem appears to be on Nabble's side.

Thanks William for posting to their forum. It would be great if you could give us an update if you get any replies from them as I'm sure others will find this information helpful.
Photo of William

William

  • 294 Posts
  • 0 Reply Likes
sanja and sari the problem has been sorted the guy repaired it, my blog is back, hope yours is too sari, thanks for all your help.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
How wonderful to hear! Thanks William for the update! I'm glad to hear that everything has been restored.
Photo of Joseph & Sari Grove

Joseph & Sari Grove

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Thank you both...Mine is back now too...I'm at grovecanada.biz ...Much appreciated that you got someone to fix that...(& that you posted all of this online-I was freaking out)...
Photo of William

William

  • 294 Posts
  • 0 Reply Likes
my pleasure, take care.