I've broken my index page

  • 1
  • Problem
  • Updated 8 years ago
  • Solved
Hello all!
I've been a bit stupid and pasted some code from a website onto my home page, and it's broken my page, the code looks roughly like
<!--
<a href="#" class="button">
<span class="disconnect">Disconnect from Twitter</span>
</a>
-->
The Twitter connect button is also located in there but I don't care if that goes.
I was wondering wether someone from Yola could help delete the code for me?
Thanks,
Callum Booth
Photo of Callum

Callum

  • 357 Posts
  • 32 Reply Likes
  • sad and angry that I didnt test the code first

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hi Callum,
Can you please email us at support@yola.com and we can take a look.

Kind Regards,
Emmy
Photo of Callum

Callum

  • 357 Posts
  • 32 Reply Likes
ok, thank you!
Photo of KanThaiDecor

KanThaiDecor

  • 2402 Posts
  • 263 Reply Likes
Hope you get this worked out and I know this does not help at the moment but making a test site really can save you some major headaches.....Any new code ALWAYS gets a try out on my test site first..
Photo of Callum

Callum

  • 357 Posts
  • 32 Reply Likes
Weird thing is John, I already have a test site but for some reason I didn't test it, I have absolutely no idea why I was so confident in it.
Photo of John McCarthy

John McCarthy

  • 1292 Posts
  • 99 Reply Likes
I learned the hard way,I got a code and put it on all my pages. Lets just say I was having more than major headaches :L
Photo of Callum

Callum

  • 357 Posts
  • 32 Reply Likes
Yay! I've fixed it! Had to recreate the page though by my sites fine now! Thanks everyone who helped!