keeps saying yolas loading

  • 1
  • Problem
  • Updated 11 years ago
Merged

This conversation has been merged. Please reference the main conversation: Membership

the page just keeps saying yalos loading. what up with that?
Photo of geri schinzel

geri schinzel

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
  • pissed off

Posted 11 years ago

  • 1
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Geri,

I answered you on this thread: http://getsatisfaction.com/yola/topic...
Photo of Fernando Alves Antunes

Fernando Alves Antunes

  • 2 Posts
  • 1 Reply Like
It is very frotrated
Photo of Sanja

Sanja

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hi Fernando

Are you experiencing difficulties in entering your site?

Can you please try a few things and answer a couple of questions? This will help us troubleshoot what is going on.

1. Clear the cache in your browser and re-log back in. Here's a tutorial on how to accomplish this: http://www.wikihow.com/Clear-Your-Bro...

2. Try entering your site through a different browser. Yola works best with Firefox and it's free to download: http://en-us.www.mozilla.com/en-US/fi...

3. Please be sure that your cookies are enabled for Yola. Here's a tutorial on how to do this: http://www.google.com/support/websear...

4. Can you describe what happens when you try to enter your site builder? Do you get a message at all or does the loading button keep spinning?

5. What browser do you currently use?

6. Were you able to enter your site builder previously?

7. Did you notice if your site builder started having problems after you added a widget or code?

I'm sure that we will be able to resolve this. I look forward to hearing your answers.