Link Editor won't upload! Need help asap!!!

  • 1
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Solved
My Link Editor will take me to upload, but when it gets back to the link editor box to click OK nothing happens! What is the problem here?
Photo of Glen

Glen

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Glen,

Are you referring to adding links to your page or uploading Files?

Could you check the following settings in your browser (particularly the first two):
1. Make sure you are using a Yola-supported browser: http://www.yola.com/customer-support/...
2. Make sure you are using an updated version of Flash: http://kb.adobe.com/selfservice/viewC...
3. Clear your browser's cache. This link has more information: http://www.wikihow.com/Clear-Your-Bro...
4. Check your privacy settings. You must accept cookies from Yola. Please click on this link to find instructions for accepting cookies with your browser: http://www.google.com/cookies.html
5. Check that your browser is set to enable Javascript. This link has more information on how to check: http://www.google.com/support/websear...
6. Try loading the site in a different browser (eg. Firefox, Safari, Internet Explorer).

If none of these suggestions solves your problem, please could you let us know what browser you are using and if you could confirm whether it's the link editor or File Manager that is causing problems?
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello Glen,
I am happy to report that the problem you were having with the link editor is all fixed up. Please give it another try and let us know if you are having any further troubles.

Emmy