link not opening in a new window

  • 1
  • Question
  • Updated 6 years ago
  • Answered
hi everyone , i want ask, why is it that if i click the link on my site it doesnt open in a new window,why?
how can i do to it, to make it a new window?
thats all,, regards and thanyou in advance ;)
Photo of Urrichkie Muranaka

Urrichkie Muranaka

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
  • confused

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello,
Yep, this is possible! Here is a link to a tutorial with more information on how to do this: Opening a link in a new tab or window. I hope that helps!

Kind Regards,
Emmy
Photo of Ravi

Ravi

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
This procedure is not working. It still opens in the same window instead of a new window.
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello Ravi

Yola has updated the Link Editor to enable users to open a link in a new window. Please check the check box at the bottom of the Link Editor dialogue box.

If you have any further questions, please post here again.
Photo of Saskia

Saskia

  • 110 Posts
  • 11 Reply Likes
Hi Stefan, it all looks easy enough but no matter how often i check the box saying 'open link in new window' it doesn't do it.... Any idea why? Hope it's just a temporary bug and if i try tomorrow it is all good again...
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Hi saskia,

Others have found the same thing as well in the last day or so.
http://forum.yola.com/yola/topics/una...
http://forum.yola.com/yola/topics/how...
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hi Saskia

Can you please post your URLhere for me to have a look at your specific website? Thanks.
Photo of Saskia

Saskia

  • 110 Posts
  • 11 Reply Likes
Hi Stefan,

Had a little trouble finding this page back but thanks for your reply.

The url to my website is: www.discoverycoasttheatregroup.com

But i've read in another topic - "Picture widget links and "open in new window" check box problem" - that this is a bug from Yola's side and you guys are working on it.

I'll just be patient and follow the above topic for updates :)

Thanks again!

Saskia