Linking is not working .It won't let me highlight text to link. Help! Thanks!

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Solved
Linking is not working .....It won't let me highlight text to link  Anyone have any ideas what is wrong? Thanks!
Photo of Tapestry2u

Tapestry2u

  • 8 Posts
  • 1 Reply Like
  • frustrated.

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Saskia

Saskia

  • 110 Posts
  • 11 Reply Likes
Hello Tapestry2u,

I am sorry to hear you are having some issues with this and would like to assist. If your site is published, could you please share the domain name (URL) with us?

It is our job to make sure you can use the tools in the Sitebuilder effectively and I'd like to offer some suggestions that may solve the problem you are having:

  1. Try clearing your cache. Here is a link with information on how to do this: Clear Your Browser's Cache.
  2. Make sure you are using an updated version of your browser.
  3. Try using a different browser such as Chrome or Firefox, as these browsers seem to work best in the Yola environment. Both are free to download, if you'd like to try them: Download Chrome or Download Firefox. Please note that although we find these browsers work the best, we can support you if you are using another browser as well.
  4. Please check to see that you have the latest version of Flash installed, for more information please click here: Version Test for Adobe Flash Player.
  5. Please try using a computer on another network.
Please let me know how this goes and if I can assist you further.

Kind Regards,

Saskia
Community Support Specialist
Photo of Tapestry2u

Tapestry2u

  • 8 Posts
  • 1 Reply Like
Hi Saskia,
 I'm sure you're right.  It is likely a setting on my laptop so hoping you're able to help.  I have Chrome as my main browser and Chrome does not support Java.  So I switched over to IE 11 which is Java enabled and tried there with no success.  I've enclosed a couple screen shots of the page you suggested I go to.  I hope you're able to find something that clues in on the problem.  Thanks so much!
Cheryl
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Thanks for sharing those screenshots. One last suggestion is to try disabling any browser add-ons you may have installed, testing linking, and then re-enabling them one by one to see if one of them is the culprit. This is a long shot as you indicate you've tried different browsers but I think it's still worth a shot. Let us know if that helps!
Photo of Tapestry2u

Tapestry2u

  • 8 Posts
  • 1 Reply Like
Hi Laura,
 I tried your suggestion and also removed disable right clicks from my page then rebooted.  It worked!  I'm finally able to highlight text and link pages on my site.  Thank you so much for your help!  

Cheryl
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Hooray, that's great news Cheryl! Thanks for your persistence and willingness to try all our suggestions.