Logins disabled for maintainance and bug fixes

  • 1
  • Announcement
  • Updated 8 years ago
Hi All

Just to let you know that we need to disable logins to the Yola sitebuilder for a short period of time. The purpose is to make some back end changes and release some urgently awaited bug fixes.

We will be doing this in approximately an hour to an hour and 15 minutes from now. (Approx 2pm GMT or 7am PST)

We will try to keep this one as short as possible!
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of thewall987

thewall987

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
This feels good to me that this site have members who looks for bugs and i really appreciate them and other web-hosting sites have millions - billions of bugs and errors and there is no one to repair them.I liked your work.
Please give me permission to add more pages to my site ( which is not published yet and undercontruction ) without any money.This is a humble request and if u dont give me then no problem.
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi thewall987 - there are no limits to the amount of pages you can add to your site. Click on the "Add page" button to do so. If there are problems adding a new page, please could you send an email to support@yola.com so that we can help you further.
Photo of MR.MONIE

MR.MONIE

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
GOTTA LOVE A REAL BUSINESS THATS ABOUT BUSINESS!!!!!KEEP UP THE GREAT WORK. SEE YOU AT 2
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Yola logins are restored. Thanks everyone for your patience. You can now edit your sites as normal.
Photo of SilverX

SilverX

  • 492 Posts
  • 40 Reply Likes
Can we know which bugs fixed ?
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Ayesh - two of the fixes were to the Emerald style (the banner area was not displaying), as well as a problem with certain page names. The rest of the fixes are "behind the scenes" :)
Photo of kian l

kian l

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
i think i got bugs i cant go to my home page, im always on my blog pages :( http://kianplace.yolasite.com anyone could check my site
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Wow, this was stumping me for a bit! Are you possibly using Chrome as you browser... because I was seeing the same thing with your site using Chrome as well. It wasn't until I switched to Firefox that things started appearing a they should for me.

Unfortunately Chrome is not a Yola supported browser at this time and there are a number of issues with it. We do hope to change that soon. I am not able to tell from your page what could be causing this, and just in Chrome. Did you place any type of scripts on your page?
Photo of kian l

kian l

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
im not using crome im using firefox, just put a forum in my page and after that thats what happen, and i try to change computer and try it what happen and now its working good i dunno why what happen there but its ok now
Photo of SilverX

SilverX

  • 492 Posts
  • 40 Reply Likes
Your site works properly.
If you having problems try turning off java script or enabling. Affecting index page is the worst disaster.