Lost Directory, HTTP and DNS errors

  • 1
  • Problem
  • Updated 10 years ago
  • Acknowledged
Archived

This conversation was archived and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: out of date

I keep getting an HTTP and DNS error on my site when trying to log on. I am not the only one several others also have gotten it. Please tell me how to fix this so I can spread the info to my website visitors. Here is what it exactly says:

If you have just configured HTTP Redirection then your DNS is already changed but it may take up to 60 seconds for your redirection to go live.
If you have just recently removed your HTTP Redirection then your DNS is already changed on the name server but your system (computer) still has this IP (the redirection IP) cached. Please give this up to one hour before it is completely removed from your local cache.
If you have not just recently configured or changed your HTTP Redirection then you may be seeing this page for one of the following reasons:

the page has been improperly configured (you may have a loop in your configuration)

or the account has expired.
Photo of James Smith

James Smith

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 10 years ago

  • 1
Photo of Amy Muller

Amy Muller

  • 32 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi James,

Is this about your Get Satisfaction account?
Photo of James Smith

James Smith

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
No this is about my yola.com site and when i went to get support there it refered me here.
Photo of Claire Quilty

Claire Quilty

  • 57 Posts
  • 0 Reply Likes
Ah, gotcha. I'll move this over to the Yola section. They're super helpful. They'll get you set up.
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
Hi James, you say when you log in - do you mean when you visit your web page?

Could you please give us your site URL so we can take a closer look.

Lee