Missing files

  • 1
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
I moved some files from 1 folder to another in the file manager using the copy and paste. When I go to upload them to the site, they aren't listed in the file manager. But when I check the file manager using the pull-down menu, the files are there and I can get the files by searching.

What did I do wrong?
Photo of Allen Linville

Allen Linville

  • 10 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
 Hello Allen,

This does seem a bit odd. Do you mind trying to clear the cache in your browser and trying again? If the problem persists, can you please share with me a specific example of a file that is missing? Thanks!

Photo of Allen Linville

Allen Linville

  • 10 Posts
  • 1 Reply Like
I cleared the cache and tried again. No joy. One of the files I can't get is a .gif called AP Site and another called school email.

I moved the files from 1 folder to another on my home computer and tried to upload the files to my site at work on my work machine. I then tried to upload them using a 3rd machine on the work network. No joy squared.

Not a major issue, because under the upload menu, I found them where the files should be when I do a search for them. The files are in a folder called Buttons and signs and are listed when I open the file manager.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Allen,

Can you please share with me your URL and do you mind if I can investigate this further by going into your Sitebuilder? Also, are you trying to add the file using the Picture Widget or through something else?