More Problems along with the old

  • 1
  • Question
  • Updated 7 years ago
So many problems all of a sudden. Just trying to move text and I can't get it to stay put. Plus this thing pops up saying Invalid widget id I2937, I click ok over and over and the id just changes. after about 4 times it leaves. What is happening?
I am getting so frustrated. I need to renew my subscription, wondering if I should.
Photo of June

June

  • 90 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
Hello June, I am sorry this is happening to you.

I'm sure it has nothing to do with your subscription, have you added any HTML code to your page? Have you dragged over an HTML widget to your page and pasted in something that a website told you to put in your site? If so, then this means you need to locate that code widget, and delete it. If it is something you don't want to delete, post the code on here and I will look into the code to make sure there is no errors. This happens whenever you add invalid code to your page. It might be missing something in the code that makes it do this.

Remember when posting code ot this forum, wrap it in <!-- and --> Like this:

<!--

Paste the code here

-->

Thanks,
Nathan
Photo of jeremy

jeremy, Employee

  • 1349 Posts
  • 90 Reply Likes
Hello June,

Nathan is right - You could receive a message like this "Invalid Component id '134'. Cannot Find Component HTML" if:

1. You have pasted some HTML onto your page that is not valid. This often happens if you accidentally miss a portion of the code and a tag is not closed.
2. You have copied and pasted some text from MS Word that has introduced problematic HTML or CSS.

The best way to avoid this is to first copy and paste into a program like Notepad (you'll find it in the Accessories folder of your computer) This will strip out any unwanted formatting and you can then safely paste into the Text Widget. If you get a message like this, hold down the escape key until it goes away. Then try to delete any widget that you think might contain problematic HTML or text copied and pasted from MS Word.

If this does not work, unfortunately you will have to rebuild the page. One thing you can do is save a copy of your pages by clicking on the drop down arrow next to the "save" button and selecting "save page as". This will give you a back up version of your page in case something goes wrong. Remember to untick the box that says "include in navigation" so that the back up page does not appear in your main navigation. We are working on solutions for both of these scenarios to prevent problems of this nature in future. For more information on why your site might not load in the Sitebuilder and what to do about it, see this tutorial: My site won't load in the Sitebuilder.

I hope this helps.