Mp3 doesn't work

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
  • Answered
Hi, I'm having this problem: I have added mp3 to my yola website and everything was great, I checked them and they worked perfectly for several days but for 2 days already I see that they are not displayed and when I try to add them again (just to see if reloading helps) it doesn't work either. Could you have a look at my website and tell me what's wrong?
http://www.russianforfree.com/ the audios are here:
http://www.russianforfree.com/texts.php (every text should have an audio)

thanks in advance
Anastasia
Photo of Anastasia Chulkova

Anastasia Chulkova

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
  • confused

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of adilirani126

adilirani126

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
See Anastasia, I have visited your website and also have seen it carefully.I don't think there is any problem Because I have seen the text section and i was able to hear the music.SO dont worry Nothing's Wrong.
Hope i helped
Photo of Brendan Quinlivan

Brendan Quinlivan

  • 10 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Anastasia,

I have also checked your site - I can see the mp3 files, and can listen to them. I agree with Adilirani126: nothing seems to be wrong with your site. :)

Kind regards,
Brendan
Photo of Anastasia Chulkova

Anastasia Chulkova

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
thanks!!! so prebably it's only me who ca't open them, which is better than no one )) I'll try to find out why is that :)
thanks for your help!
Photo of Brendan Quinlivan

Brendan Quinlivan

  • 10 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Anastasia,

I'm glad I could do my bit to resolve your problem. :)

I wanted to confirm something: do you not see the mp3's in the Site Builder, or on your published site?

If it's Site Builder: sometimes widgets do not show up in Site Builder, or in Preview, but do appear when you publish the site. I'm not sure why, but it's happened on my Yola site too.

OR

If it's on the published site: your browser may not be loading your page correctly. I'd recommend you clear your browser's cache (see http://www.wikihow.com/Clear-Your-Bro..., and then reload your site. This sometimes helps browsers to load pages correctly and quickly.

Kind regards,
Brendan