My domain http://caq.cz.cc takes me to http://myopenid.com and not to the site I built at Yola. I have no idea what I've done wrong. Nothing like this has ever happened before. How can this be fixed?

  • 1
  • Problem
  • Updated 8 years ago
  • Solved
My domain http://caq.cz.cc takes me to http://myopenid.com and not to the site I built at Yola.
Photo of Chaque

Chaque

  • 15 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of Kershnee

Kershnee

  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes
Hi Chaque,

When I visit your site using the URL http://caq.cz.cc/ I am able to see your site.



Is this not what you see?
Photo of Chaque

Chaque

  • 15 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes, I see it now. Must be some DNS error. Thank you for taking the time to acknowledge my problem.
Photo of Chaque

Chaque

  • 15 Posts
  • 0 Reply Likes
Hello. It has happened again. My domain takes me to a wrong site. I guess this has something to do with embedding a Facebook video in my blog. You see that's what I tried to do yesterday before my domain went on crack. I deleted the post with the video, though. And now that I've done it again (embed the video in my blog), my site won't show up any more. It'll probably be okay after a few hours, just like what happened yesterday, but still, who wants to wait? Please take a look at my case. What seems to be the matter with embedding Facebook videos in my blog?
Photo of Kershnee

Kershnee

  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes
I am able to view your site again, it does not redirect. Under which post did you add the video? Is the video on your published site?
Photo of Chaque

Chaque

  • 15 Posts
  • 0 Reply Likes
No, I deleted the post. I don't want to put it back lest my domain would redirect again.
Photo of Kershnee

Kershnee

  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes
Can you email me the post and video that is causing this issue to support@yola.com and I will take a look at it. Mark it for Attention:Kershnee