my html box doesn't work.

  • 1
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Solved
html doesn't work any more cant put widgets from widget box on my page. All it does is show up empty but the edit menu shows the code correctly.
Photo of Chris

Chris

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
  • unhappy

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Hi Chris

I am sorry you are having this problem. Can you tell me what browser you are using?
Photo of Chris

Chris

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
i am using Safari
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
I just tried both the HTML widget and Widgetbox Gallery in Safari and both seem to work well and the widgets show in the page as expected.

Would you mind posting the URL of your site so I can investigate further?
Photo of Chris

Chris

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
http://sfs.yolasite.com

The widget is using javascript. On the welcome page by the widget on the left. Just incase you need to know.
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello Chris,

Thanks for providing that information!

I have taken a look at your home page and this is what I see, can you tell me how this differs from what you see? Are there other widgets that you have placed on that page that I am not seeing? Also, what browser are you using?
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Here's the screenshot I think Emmy forgot to include:

Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Thanks littleus for coming to my rescue... yes exactly the image I meant to include :)
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
I got your back =)
Photo of Chris

Chris

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
yes it works now some how. Thanks for your help
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Super happy to hear that Chris! =)