my site builder won't let me edit on html

  • 1
  • Question
  • Updated 10 years ago
  • Answered
everytime I try opening my site builder on yola, this pops up, "Invalid component id 'I1441'. Cannot find component HTML".
Pleasex fix the problem, thanks!
Photo of joomla

joomla

  • 69 Posts
  • 0 Reply Likes
  • worried

Posted 10 years ago

  • 1
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Miguel,

I'm sorry I didn't see this post sooner :) I've answered you on the other thread.

You could receive a message like this "Invalid Component id '134'. Cannot Find Component HTML" if:

1) You have pasted some HTML onto your page that is not valid. This often happens if you accidentally miss a portion of the code and a tag is not closed.

2) You have copied and pasted some text from MS Word that has introduced problematic HTML or CSS. The best way to avoid this is to first copy and paste into a program like Notepad (you'll find it in the Accessories folder of your computer) This will strip out any unwanted formatting and you can then safely paste into the text widget.

If you get a message like this, hold down the escape key until it goes away. Then try to delete any widget that you think might contain problematic HTML or text copied and pasted from MS Word. If this does not work, unfortunately you will have to rebuild the page. One thing you can do is save a copy of your pages by clicking on the drop down arrow next to the "save" button and selecting "save page as". This will give you a back up version of your page in case something goes wrong. Remember to untick the box that says "include in menu" so that the back up page does not appear in your main navigation. We are working on solutions for both of these scenarios to prevent problems of this nature in future.

If you're unable to access your page at all, please email us on support@yola.com and we will help you from there.