My site can't be published :(

  • 1
  • Problem
  • Updated 8 years ago
  • Acknowledged
I've just updated my site, but it can't be published :(
everytime I publish to the web, it's loading and never end... I already clear the cache n cookies but still doesn't work..
What can I do?? I really need it to be published asap..
Photo of Ria

Ria

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Ria

I'm sorry to hear that you're having this trouble. Can you please share with me your site URL and I can take a closer look at what's going on?
Photo of Ria

Ria

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Thanks Ria

When I visited your Sitebuilder, it appears you have successfully published. The traffic lights are green which indicates that the latest changes in your Sitebuilder has been published to your live site.

Does your published site look up-to-date? Can you please let me know what browser you are using?
Photo of Ria

Ria

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
My browser is Mozilla Firefox..
hmm.. I see on my sitebulider is still yellow (the traffic light), but when I see to my published site (fairy-boutique.com) is already up to date..
hmm, how can it be? I don't even see the succesfull notification when trying to publish my site before..
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hi Ria,
Hmm, sounds like it could be a bug, I'd like to take a closer look at this in your Sitebuilder if that is alright with you. Can you email me at support@yola.com and I can continue to work with you from there.

Kind Regards,
Emmy