My site froze and now I can't log in

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
I was in my site builder, I went to preview my opening page which has music that plays automatically, the music played fined but when I went to X out of the preview window the preview stayed there with the 'egg timer' and the music still going and no way of me stopping it. I had to use the red box X top right to CLOSE and so then I got the message, Yola is not responding" in the task manager box.

I have re-booted my machine and cannot sign in to my account, it keeps telling me there is "an unknown error try again" .....i've tried and tried but no luck.

Thank you in advance.
Photo of INDI

INDI

  • 189 Posts
  • 2 Reply Likes
  • certain i've jinxed my yola

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of jeremy

jeremy, Employee

  • 1349 Posts
  • 90 Reply Likes
Hi there INDI,

I am sorry you are having this problem.

Would you be able to tell us your URL so that we can take a look at your site?

Many thanks for working with us on this.
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
Did you try clearing cookies, clearing the cache, etc.? That probably wont work but it's worth a try.
Photo of INDI

INDI

  • 189 Posts
  • 2 Reply Likes
Yup did and do that religiously every night before shutting down. Since it is now the next day here (Monday morning) and I posted my original problem yesterday (Sunday) I have just tried and I did manage to get into My Yola so guess the sleep my puter had helped :)

Thanks Jeremy and Nathan.
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
I'm glad it's working for you!