My site now says no blog posts! Something is wrong! Help!

  • 1
  • Question
  • Updated 6 years ago
  • Answered
URGENT! I got on this morning and I have these items listed at the top of my page:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/synthasite/components/system/BlogWidget/BlogWidget.class.php on line 131

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/synthasite/components/system/BlogWidget/BlogWidget.class.php:131) in /var/www/synthasite/components/commons/includes/Common.inc.php on line 338

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/synthasite/components/system/BlogWidget/BlogWidget.class.php:131) in /var/www/synthasite/components/commons/includes/Common.inc.php on line 343

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/synthasite/components/system/BlogWidget/BlogWidget.class.php:131) in /var/www/synthasite/components/commons/includes/Common.inc.php on line 349

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/synthasite/components/system/BlogWidget/BlogWidget.class.php:131) in /var/www/synthasite/components/commons/includes/Common.inc.php on line 355

And then were all my blog posts are it just says "There are currently no blog posts". This is a big day for my site, Cyber Monday. I need this fixed, please!!!!
Photo of Katie

Katie

  • 205 Posts
  • 0 Reply Likes
  • sad

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Katie

Katie

  • 205 Posts
  • 0 Reply Likes
Fixed - not sure if someone did it or it fixed itself
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello Katie

I'm happy to hear that the problem seems to have sorted itself out! Please note that Yola has discontinued the Yola Blog Widget, so it won't be given much attention any longer from our side in future.

I'd recommend considering to switch to a new blog feature, such as our Tumblr Widget. Thanks.