my site will not open on editing page please help im on explorer6

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
Photo of Shaka

Shaka

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Shaka,

I've added steps to help you get your site to load, it may help to download and install Firefox as a browser as IE6 is quite old and does not work optimally with Yola. To download Firefox, click on this link: http://www.mozilla.com/firefox/

If the steps below don't work, please can you post your site's address so that we can take a look.

You can try these steps if your site is not loading:
1. Check to see if you are having problems with your network or internet service provider.
2. Clear your browser's cache. This link has more information: http://www.wikihow.com/Clear-Your-Bro...
3. Check your privacy settings. You must accept cookies from Yola. Please click on this link to find instructions for accepting cookies with your browser: http://www.google.com/cookies.html
4. Check that your browser is set to enable Javascript. This link has more information on how to check: http://www.google.com/support/websear...
5. Try loading the site in a different browser (eg. Firefox, Safari, Internet Explorer).
6. Try loading the site on a different computer or network if possible.

For more information on why your site might not load in the site builder and what to do about it, please see this tutorial: http://www.yola.com/tutorials/site-no...

If none of these suggestions solves your problem, please could you post your site's URL so that we can take a look.
Photo of Shaka

Shaka

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Shaka

Shaka

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Shaka,

There's a lot of content on your site and it will load but may take a long time. I can also suggest that you try using Firefox as a browser as it can be more forgiving that Internet Explorer.

I also notice that you have copied text from MS Word on your site and this can also be affecting the loading of your site. You must know that when you copy and paste rich text directly from MS Word (or another word processor) onto your site, this brings along a whole lot of unwanted formatting that is not web friendly and can easily break your page. It can also cause your site to show up inconsistently in different browsers.

The problem might not always show up immediately, but sometimes it happens after you save and navigate to a different page or log out and log in again. To avoid display and loading issues, the best alternative is first to paste your text into NotePad (in the accessories folder of your computer) and then paste it as plain text onto your Yola page. You can then use the Yola text editor to format your text as desired.

The solution in this case - you can delete the existing text and then re-add it to your page following the steps above.
Photo of Shaka

Shaka

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
i beleive i removed all of the word text please can you highlight what aspect of the site still has word on there please. How do i get the site uploaded i have tried several times and waited my computer does not allow me to download software due to administrator previlieges i do not have
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
If you would like to update your website, you'll need to click on the "Update my Site" button - does it work for you? If you could do that, then let us know when you've updated and I can check your site for any further MS Word tags.
Photo of Shaka

Shaka

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Shaka

Shaka

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
it wont OPEN the page wont OPEN, i can update it but i cant edit it coz it wont OPEN, please help
Photo of Kershnee

Kershnee

  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes
Hi Shaka - Please can you email support@yola.com and mark the email for Attention:Kershnee. We can take it from there.
Photo of Shaka

Shaka

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
i sent email
Photo of Shaka

Shaka

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
still not helping
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello Shaka,
Did you sent an email to support@yola.com?

Emmy
Photo of Shaka

Shaka

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
yes an hour ago
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Great! Someone with pick it up and reply soon. We appreciate your patience.

Emmy
Photo of Kershnee

Kershnee

  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes
I have received your email and will reply to you.
Photo of Alex

Alex

  • 3448 Posts
  • 39 Reply Likes
it loads fine for me.