MY site WILL NOT Upload any photos or files!!! =(

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
  • Answered
My computer is having trouble "Uploading" photos or files from Yola. I am sure that it has something to do with my computer as it works in another one. Does anyone know how I can fix or solve this problem? Kindly get back. Thank you.
Photo of Queen B

Queen B

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
I'm sorry to hear you are struggling to upload files and we would like to find out why this is happening. Please can you check the following:

1. What browser and browser version are you using? If you are using Google Chrome, please note that this is not currently a supported browser for Yola, and older versions are particularly problematic. Preferably switch to a different browser (Firefox, IE or Safari), but at the very least make sure you are running the latest version of Chrome.
2. What operating system are you using?
3. Check what version of Flash you have installed. In order to find out click this link: Please ensure you are using the latest version of Flash.
4. If you have access to a different browser, computer or network environment please try to upload a file and let us know if the error still occurs or if you get a different result.
5. Please can you try logging out of your Yola account and clearing your browser's cache (this link has more information:
6. Please can you make sure that your browser is set to accept cookies from Yola (this link has more information:

Please let us know if none of the above information helps at all.
Photo of Queen B

Queen B

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Marije, thanks for getting back.
Here are the answers:
1. I am using Firefox 3.5 (I believe).
2. I have a Windows Vista OS
3. I just installed the latest Flash from the link you provided.
4. I tried on another computer and it was able to upload files at no problem.
5. I removed my entire history files (cache).
6. I followed the instructions on the link you provided, however, there it is missing the following: (4. Select the 'Accept cookies from sites' checkbox.)

I do not know what else to do.

After doing as much as I can with the instructions you provided, it still will not upload pictures. When I click upload and even to upload a small picture, it states it is "Uploading Files 1 of 1", but then there is no showing of the download. It looks like it froze and it can stay like that for 10 minutes. Any other suggestions?

Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Thank you Queen B for trying the suggestions Marije provided. I'm sorry to hear that they did not resolve the issue for you.

Can you try re-installing Firefox to see if this makes any difference? Also, do you have any add-ons with your Firefox? Perhaps try disabling them one at a time to see if this has any effect. Another alternative is to try using a different browser such as IE to see if that helps as well.

Please let us know if you continue to have issues.