My Site Won't Publish

  • 1
  • Problem
  • Updated 8 years ago
  • Solved
I'm am having a problem with publishing my site for the Yola Christmas Design Contest. I had already published it, but had then unpublished it as I decided that would be better to have it offline until my site was complete.

It is still incomplete, however I wanted to republish it in order to show my friends and family what I had done. Anyway, when I try to publish it under the URL of http://www.santastage.yolasite.com (The URL I had before I unpublished it, and which it says is available), it comes up with an error message saying "A subdomain is already associated with this site" and does not publish it.

I've put up a screenshot of the error message.

Help please!

Thanks in advance,
Brandon
Photo of Brandon

Brandon

  • 243 Posts
  • 33 Reply Likes
  • frustrated

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of Nazlie

Nazlie

  • 1721 Posts
  • 51 Reply Likes
Hi Brandon

Thank you for reporting the problem you are having. Can you please email us at support@yola.com so that we can assist you further? We need to check your account email details and it is best to do this in a private channel such as email.

Hope to hear from you soon!

Many thanks
Nazlie
Photo of Brandon

Brandon

  • 243 Posts
  • 33 Reply Likes
Ok sent an email :)
Photo of Nazlie

Nazlie

  • 1721 Posts
  • 51 Reply Likes
Thank you Brandon. I have just emailed to let you know that the issue is now resolved. If you need more help, please let us know!

Nazlie
Photo of Brandon

Brandon

  • 243 Posts
  • 33 Reply Likes
Thanks Nazlie! That was really quick!