My template is acting up - how do I fix it?

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Solved
Hi,

My template is acting up on certain pages. On my main index page - www.themeparkpost.com (and several other pages) I get an annoying blue bar under the page links on top. However if you look at one of my other pages http://www.themeparkpost.com/wild.php - it is perfect.

Not a huge issue but would love to get it solved! Thanks.
Fred
Photo of ThemeParkPost

ThemeParkPost

  • 38 Posts
  • 2 Reply Likes
  • still not getting help

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of ThemeParkPost

ThemeParkPost

  • 38 Posts
  • 2 Reply Likes
Do not really feel that I am getting any support on this issue - 3 day old post but no response yet...
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Hi TPP,

Yola CS staff are on their Christmas NY break at this time and just running with limited numbers of people. They will be working on this as soon as they are back in the swing of things.
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello Fred

I've investigated on your Yola account, and I found out that this error is caused by your Page Heading made invisible by changing the font colour to white.

To solve this please follow these steps:
  1. In your Sitebuilder view, hover over the Page Heading area until you see a small box with an "Edit Heading" link.

  2. Click on this link to open your Heading Editor.

  3. Clear the heading field.

  4. Choose "Apply to all pages" if you want to remove it from all pages.

  5. Click on "Save".
Photo of ThemeParkPost

ThemeParkPost

  • 38 Posts
  • 2 Reply Likes
Fantastic! Easy solution that works - thanks Yola!