My uploaded MP3's wont play.

  • 1
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
My MP3 music stopped playing on my site (murfthesurf.yolasite.com). It will play when I'm in the edit mode but after saving and publishing the music seems to be playing but nothing comes out. I want to use the Yola mp3 player. The problem started when I uploaded a song with the same name and it asked me if I wanted to overwrite the one with the same name. I answered yes and it appeared to overwrite the song. After that I could never get my songs to play again on my site. I removed the song that appeared to start all my troubles but still nothing plays? Help!
Photo of David Kochie

David Kochie

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Supercharts

Supercharts

  • 54 Posts
  • 0 Reply Likes
Your songs play for me.
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
Hi David,

Thanks for your email. I need to agree with Robert (thanks for testing this, Robert!). When visiting your site online, I am able to play the MP3s you have added without hesitation.

Are you still struggling with listening to your MP3s? Is there a certain song that you are struggling with? Please let us know along with the browser version and type you are using. This will allow us to test what you are doing on our end in the same environment.

I will be happy to look into this further with you if needed .
Photo of David Kochie

David Kochie

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
Deleating my broweser history under tools fixed my problem. Thanks so much to the Yola support team. They are quick to reply.
Photo of David Kochie

David Kochie

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks to Brianna: Deleating my broweser history under Explorer 8 Browser. tools fixed my problem. Thanks so much to the Yola support team. They are quick to reply.
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
Thanks for the update, and kind words David! Glad to hear that everything has been sorted :)