My website gliched about half way through publishing. Now it won't let me publish!!

  • 1
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • Solved
When I clicked "publish" I went through the form as traditionally done. When I got to pick my domain, I chose fohalo.yolasite.com. That's when everything went wrong. it got about half way through the publishing process and then gave me an error. Now when I look at my site from "My Yola" it says the Primary Domain is fohalo.yolasite.com. But when I try to publish it again after making changes, it tells me to choose a domain again. Now when I try to use fohalo.yolasite.com, it tells me this domain is not available. Please help!!
Photo of John Wot

John Wot

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 5 years ago

  • 1
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hi John

Your live site is up and running for me. If the problem is that you cannot publish updates of your website, I could test this for you in your Yola account. Do I have your permission to test re-publishing your website from your Sitebuilder?
Photo of John Wot

John Wot

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
yes, but my brother has the website. his email is bossninja33@yahoo.com.
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hi John

I'm not sure what the problem was, but it now seems to be solved. I've unpublished your website and re-published it to your yolasite subdomain. I was also able to re-publish for updating.

Please clear cache and cookies, and check if you can see the latest version of your website live on the internet. Your URL should now display in the top left corner of your Yola Sitebuilder, and you should be able to republish your updates.
Photo of John Wot

John Wot

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Thank you so much!