My Yola site doesn't work in Internet Explorer

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Acknowledged
I received this email: "FYI: Just wanted to share some info I discovered (through experimentation) about the website http://czechserve.yolasite.com/

The photos will not come up with Internet Explorer 8. I even tried another computer. I disabled the firewall, virus program (avg), and allowed pop-ups. Google Chrome displays the photos sometimes.
Firefox displays the photos just fine."

So I tried it and discovered that I also cannot view my own website in IE 9 which I have on my PC.
Photo of Dan Lupton

Dan Lupton

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Hi Dan

Thank you for reporting this. I just checked your site in IE8 and all the photos come up for me, so I was not able to replicate the problem.

However, I do notice that you have MSO code on your site. This occurs when you copy and paste text directly from MS Word onto your site. MS Word code is not web friendly, and ironically the browser that is least able to cope with it is Microsoft's own browser, Internet Explorer!

My first suggestion would be to copy and paste any text into a text editor like Notepad which will strip out the unwanted code, and then paste it onto your site. Do this for the existing text on your site as well.

If this does not resolve the problem, please let us know so that we can investigate further.