Nabble code won't embed.

  • 1
  • Problem
  • Updated 8 years ago
  • In Progress
Hi..I am fairly new to Yola and having my own site. I am trying to embed a forum from nabble and am having trouble. When I try to copy and paste the embed code...it won't paste into a html box. I can paste it anywhere else...like here...but it just will not paste into the html box...help?
Photo of Teena Brown @ Healthy Happy Home

Teena Brown @ Healthy Happy Home

  • 28 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of Nazlie

Nazlie

  • 1721 Posts
  • 51 Reply Likes
Hi Teena

Sorry to hear you are having this problem. Pasting into the HTML Widget should work on your site. What happens when you try to paste?

You may need to clear the cache in your browser and try again. If it doesn't help, try using a different browser.

If none of the suggestions help, please let us know.

Thank you
Nazlie
Photo of Teena Brown @ Healthy Happy Home

Teena Brown @ Healthy Happy Home

  • 28 Posts
  • 0 Reply Likes
Ok...thank you.
Photo of Teena Brown @ Healthy Happy Home

Teena Brown @ Healthy Happy Home

  • 28 Posts
  • 0 Reply Likes
It's still not working...it is so weird...I can copy and paste it anywhere but when I try to paste it in the HTML box...nothing. Maybe I am missing something?? I will have to check back later...
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Teena,

Can you please try using Ctrl - V to paste your code? Hopefully, this should address the problem.
Photo of Nazlie

Nazlie

  • 1721 Posts
  • 51 Reply Likes
Hi Teena

Thanks for the update. I do understand your frustration and would like to help.

Please paste the embed code into this forum thread so that we can test it for you. When you do, use the <!-- and --> around the code so that it shows up on the thread.

Thanks
Nazlie
Photo of Teena Brown @ Healthy Happy Home

Teena Brown @ Healthy Happy Home

  • 28 Posts
  • 0 Reply Likes
That's the only thing I have tried....
Photo of Nazlie

Nazlie

  • 1721 Posts
  • 51 Reply Likes
You might need to upgrade Java and see that helps. Here is the link: Download Java. Let us know if that works for you!