Navigational Menu Link colors display incorrectly

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
  • Answered
Navigational Menu Link colors display incorrectly in the code I have applied to 2 different sites. They display as black (which is unreadable) when I intended them to be white. I don't know what I did wrong and would sure love some help with this!
The sites are
http://www.tavernonqomaha.com/
http://www.hartlandbar-b-que.com/

Thanks anybody...
Photo of Kimberly

Kimberly

  • 31 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Kimberly

Unfortunately, I am not able to figure out how to change the text color of your Menu code.

Can you please point me to where you got this code from? Thanks.
Photo of Kimberly

Kimberly

  • 31 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Sanja, I made my menus here http://www.cssmenubuilder.com/home Thanks for trying to help. I teach myself everything I can, this one has me baffled... PS I have to clear my cache every single time I try to access the forums
Photo of Margie

Margie

  • 286 Posts
  • 25 Reply Likes
On the second site, this css:
.sys_txt a:link {
color:#333333;
text-decoration:underline;

Is overriding your menu css.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Kimberly

The code you're using on your site does not appear to be the same code as the cssmenubuilder. Can you please try removing the codes and re-adding them?

If you still have trouble with this, please send me an email to support@yola.com and I can help you further from there.
Photo of lambofgod

lambofgod

  • 875 Posts
  • 35 Reply Likes
<!--
Sorry I wish I had more time to look ( I will later tonight) but this is what I see just by glancing at it for a minute:

border: 8px solid #000000;
border-width: 1px;

at line 50.

-->

Sorry if this doesn't help much, but for sure, there is conflicting css color commands somewhere in your page.
Photo of Kimberly

Kimberly

  • 31 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks everyone. I assumed it was conflicting code. I want to learn how to fix it so I know what to do in the future. I appreciate everyone here so much for sharing knowledge and time.
Photo of Margie

Margie

  • 286 Posts
  • 25 Reply Likes
I wish I could be more help. ps I love your kitty avatar.