New site not updating.

  • 2
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Solved
I just made a new site, it is saving, but not updating or being published...
Photo of Thrundar

Thrundar

  • 195 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 9 years ago

  • 2
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hey Thrundar!

Can you give us the following info:

1. What is the name of your site.
2. What address are you trying to publish/update it to?
3. What happens when you try to update? Does an error message open?

Then we'll be able to help you further.
Photo of Thrundar

Thrundar

  • 195 Posts
  • 0 Reply Likes
the site subdomain is coin4us . Should be http://coin4us.synthasite.com
One of my other sites updates as http://digitalpics4us.synthasite.com
Not sure why it doesn't say yola.....
It doesn't complete the update, just sits there.
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Can you try some of these steps:
1. Clear your browser's cache. This link has more information: http://www.google.com/support/account...
2. Try updating the site in a different browser (eg. Firefox, Safari, Internet Explorer).
3. Try updating the site on a different computer or network if possible.
4. Make sure you have a recent version of Flash http://kb.adobe.com/selfservice/viewC...

If none of these suggestions solves your problem, please let us know.

PS. I can only find http://coin4us.yolasite.com/ (not synthasite.com)
Photo of Thrundar

Thrundar

  • 195 Posts
  • 0 Reply Likes
Okay, for some reason it's working now, and I did nothing new. I wonder why my other site saves as synthasite and not yola?

Thank you for looking into it Marije. Still scratching my head on this one, but it's working now.
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Thanks for letting us know :) Your other site digitalpics4us.synthasite.com does work and you can upgrade it to a .yolasite.com address if you like. More information on this link: http://www.yola.com/customer-support/...