New Style Preview stuck in site builder

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
I was previewing a few of premium styles in the sitebuilder. Even thought I hit "go back" each time, one seems to have stuck. It only shows in the sitebuilder, not the live site, thankfully.

I need to make some other site changes and am afraid to hit "Publish" for fear the new style will take effect.

I have contacted support, but thought an answer might be helpful to anyone else having the same problem.
Photo of Margie

Margie

  • 286 Posts
  • 25 Reply Likes
  • scared

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Kershnee

Kershnee

  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes
Hi Margie,

I am sorry you are experiencing this issue. I have answered your support email as well. Currently you are using the CleanSlate style, which is a free style.

If you still wish to change your style, here are the steps:

1. Click on the "Change Style" button on the top toolbar.
2. A dialog box will open with a variety of Premium styles you can choose from.
3. If you'd prefer to select a free style, select the "Free Styles" link on the left and all of those styles will appear.
4. Mouse over the various styles to preview them.
5. When you've decided on the one you would like to use, click "Select Style."
6. The new style will load onto your site.

Please remember that if you have added your own banner to the previous style, it will not be added to the new one - you will need to re-add it to your new style (if the style has the option).

If you do republish your site then all your latest changes will appear on your Live site, including if you changed your style.
Photo of Margie

Margie

  • 286 Posts
  • 25 Reply Likes
Thank you, Kershnee

Figured out the problem when I signed out last night. I had at least 10 firefox tabs open and the sitebuilder was open in two at the same time. In one I previewed the styles. In the other I was making changes.

My apologies
Feel free to slap me