None of my YouTube videos are working anymore!

  • 1
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
All of the youtube video I had on my website is now coming up blank. I tried adding it again and still comes up blank on the pages. What is going on?
Photo of Bitterbee

Bitterbee

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
  • disappointed

Posted 11 years ago

  • 1
Photo of Bitterbee

Bitterbee

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
I figured it out, it was my browser Mozilla, when I used a different browser was fine! I always use Mozilla so don't know how to fix that but now I know what is wrong!
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
I am glad you were able to figure something out. Thanks for letting use know how you managed to correct the problem.
Photo of Elaine Borges-Ibañez

Elaine Borges-Ibañez

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I too found this same problem today, as as you said, it is Firefox - my normal browser - which is the problem , as its only there they don't play! So four years on the problem has re-surfaced.
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
This sounds like a problem that YouTube sometimes has. Either the videos have actually been removed and are no longer available, or they are displaying as if they are no longer available even though they are still there. Can you go to YouTube and check on the videos? Let me know if they are working from YouTube directly. If they are working when you play them from YouTube, but they are not showing up on your site, please post the URL's so that I can check it out and see if I can get it working from my side.
Photo of erock

erock

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
i can't figure it out when i upload me video on youtube it has no time and it always says it is not available anymore
Photo of K9Clothing

K9Clothing

  • 94 Posts
  • 2 Reply Likes
that is because Youtube deleted them.
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
It sometimes happens when Youtube is doing server maintenance. It also happens if you are running something called Web Accelerator. See: http://en.wikipedia.org/wiki/Web_acce.... If you are running this you need to disable it in order for the videos to display.
Photo of K9Clothing

K9Clothing

  • 94 Posts
  • 2 Reply Likes
Wow...Monique...thanks for that. your a lifesaver :)
Photo of christopher dix

christopher dix

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
how do i disable the web accelerator
?
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello christopher,

Please check the link that Monique provided above for information on how to do this.
Photo of christopher dix

christopher dix

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Thankyou for the quick response, but the link doesnt explain how to disable the web accelerator?
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Christopher,

I found this link which I hope might be of help to you: http://answers.yahoo.com/question/ind...