Not able to publish a site.

  • 2
  • Question
  • Updated 11 years ago
  • Answered
i am not able to publish my saved web pages. An error is getting displayed and asking me to retry. Please advise.
Photo of vinunairs

vinunairs

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
  • sad

Posted 12 years ago

  • 2
Photo of lisaretief

lisaretief

  • 114 Posts
  • 21 Reply Likes
Official Response
I am sorry you have not been able to publish your site.

Can you tell me what the error is when you try to publish? Does it happen when you press the publish button? What is the domain you are using?

Please also try to publish your site again and tell what what happens when you so that.

If you can tell me these things, as well as the time (and timezone) of your error, it will help me to solve you problem.

Let's sort this out and get you site published.
Photo of vinunairs

vinunairs

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
i am in Atlanta (GA), EST...i am creating a photo website to share all the pics that i have taken( till now i have loaded around 20 files, total around less than 20mb in size). I received a mail from Synthasite asking me to bring down the size of the pictures being displayed inorder for me to publish the site.....:(...nw i need to try that one out...i am using the synthasite domain..and the error i am getting reads like this..."An error has occured. Please try again".
Photo of lisaretief

lisaretief

  • 114 Posts
  • 21 Reply Likes
Official Response
It sounds like the total size of your website is causing the publish to fail - right now the total site needs to be something that can fairly quickly be copied across the internet, so if it is around 20Mb or larger that will fail.

You can resize your images from within SynthaSite by clicking on "Edit with Picnik" on the menu on top of the image. Once the picture image editor opens you can go to "Resize" and then you can change the dimensions (or the percentage size if you prefer). When you save it your copy of the picture that is on SynthaSite will be updated.

Once you have done this for all your large images, try to republish again and let us know what happens.
Photo of girlsgang002@hotmail.com

girlsgang002@hotmail.com

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi, since yesterday I'm trying to get a free domain, I already did many things, I had erase my sites and create another, but when I try to reach to the window, it still "loading..." for hours and I still get nothing, Is there any problem with server? or I can get a free domain later? Please Help me.
Photo of Ruth

Ruth

  • 2819 Posts
  • 135 Reply Likes
Hi girlsgang002@hotmail.com

I'm sorry to hear you are having this problem. Could you do the following for me, please?

* Check to see if you are having problems with your network or internet service provider.
* Clear your browser's cache. This link has more information: http://www.google.com/support/account...
* Check that you are using an updated version of Flash, http://kb2.adobe.com/cps/155/tn_15507...
* Check your privacy settings. You must accept cookies from Yola. Please click on this link to find instructions for accepting cookies with your browser: http://www.google.com/support/websear...
* Check that your browser is set to enable Javascript. This link has more information on how to check: http://www.google.com/support/websear...
* Try loading the site in a different browser (eg. Firefox, Safari, Internet Explorer).
* Try loading the site on a different computer or network if possible.

For more information on why your site might not load in the site builder and what to do about it, see this excellent tutorial: http://www.yola.com/tutorials/site-no...

If none of these suggestions solves your problem, please let us know.
Photo of girlsgang002@hotmail.com

girlsgang002@hotmail.com

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi, I started to do some tests just like you said and I change my browser today. Well it works now. Thank you so much It really helps me a lot.
Photo of Ruth

Ruth

  • 2819 Posts
  • 135 Reply Likes
I'm glad to hear you were able to solve your problem!