not able to publish anything on my site!

  • 1
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Solved
I have just completed building my site and clicked on publish but its not showing anything on my site plz help i m new here???
Photo of lplpllpll

lplpllpll

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
Hello,

Did you choose a free Yola subdomain? - example.yolasite.com

If so, if you leave the URL you chose, someone will help you further.

Lee.
Photo of lplpllpll

lplpllpll

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
i am using my own domain www.sriganpatihandicraft.com
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello lplpllpll,

I'm sorry you are having trouble with this. I do see that your site is published, here is a link: http://www.sriganpatihandicraft.com/ and a screen shot of what I see when I go to your domain:


Is this not what you are seeing? Have you possibly added new content to your site and it is not showing on the published site? If this is the case you just need to click "Update Site" and this will apply any changes you have made to the live site.

Let us know if you are still having any trouble.

Emmy
Photo of lplpllpll

lplpllpll

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
thank you for your response
but i am not able to see anything whenever i try to go to my domain it redirrects me to this site http://www.000webhost.com// before finding yola i was using www.000webhost.com hosting....
i think i shud clear my cookies?
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Yes.. try clearing your cache and your cookies. You can also try a different browser to see if you're able to pull up your site. Please let us know if you still have trouble with this.