Now difficult to go into domains advanced tag, not user friendly. Why change a page that was perfectly easy and fine to use?

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
  • Answered
When we used to go into the advanced tab for domains it took us to a section which then listed all sites, and under each one the domains we set up, where we could add/delete/make primary domains etc. Now, since last night this section has all totally totally changed. Why on earth has it been changed as now not user friendly at all, and unable to get in and change items as before. Totally not user friendly and very very confusing ? In fact quite hard to get to do anything, as will not allow us to go into the 'new advanced domain setting' to do anything, and cannot get to each individual domain to alter it. Presently am having a problem with the DNS UDAI names pointing from previous host, and now this has occurred!
Please Yola...Why change something that worked well?
Photo of JC

JC

  • 354 Posts
  • 15 Reply Likes
  • frustrated and quite confused.

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Jen,

That is correct, we have made a change to the Advanced Domain Settings and yet to announce it here!

It is still a work in progress, one of the things you cannot do at the moment is assign domains from one site to another or specify which domain you would like as primary on a site. This is something that we will release and update very soon.

If you are trying to assign domains to another site or create primary, please feel free to send an email to support@yola.com so that we can do it for you.

If you are trying to do something different, would you mind giving us more detail so that we can help you further?
Photo of JC

JC

  • 354 Posts
  • 15 Reply Likes
Marije, we are 'crossing over' - thank you for this, have just sent email thru to you in reply to yours also. thks
JenC
Photo of JC

JC

  • 354 Posts
  • 15 Reply Likes
Marije, help and help again. I am having a 'hiccup' with the transferring of the DNS records here in New Zealand, and my site keeps pointing to the old site with previous host. Its ok for majority of people, however, those of us in New Zealand who use a company called Orcon as a phone or broadband connection all keep getting sent to the old DNS (ie the old web site as Orcon used to host it). (if using another telephone company or broadband connection those people get the right site!!!)So, they need to correct the DNS settings, and this is where I am having a problem. Apparently they have reset again, but still not as yet working correctly when viewing the DNS records in the command prompt on the computer. As I said, they are at present working on this.

Now.... in the meantime I wish to have my web point to a primary location:
and have www.newzealandartworkshops.yolasite.com as the primary domain.
Please can someone do this for me? As now that Yola in their own sort of thinking have changed everything regarding advanced domain settings (to what it used to be, which was very easy to use) it is a nightmare and cannot do it myself!!!!!!

Then, when everything is fixed from the DNS side of things in New Zealand I shall go back in and use a .co.nz as the primary, but until then, I need to have this fixed and for yourselves to use the yolasite as primary.

Help !!!!!!
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Jen - I've answered you on this thread: http://forum.yola.com/yola/topics/no_...
Photo of JC

JC

  • 354 Posts
  • 15 Reply Likes
thanks Marije. All ok now. Great - appreciated sincerely.