Odd linking glitch

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
I have a logo with buttons all in a text box. I was able to highlight the buttons and link them up to the appropriate pages. I cannot link up the logo to the home page at all by using the little link button in the text editor that looks like a chain. If I put in the code in the html manually it works. Why can I link the buttons but not the logo? My site address is http://www.croc.yolasite.com
Photo of diane

diane

  • 1238 Posts
  • 121 Reply Likes
  • having weird glitches

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Diane

I'm not sure why you would be having this problem. Please be sure that you're selecting your logo image (a box will come up around it) before you try linking it.
Photo of Kershnee

Kershnee

  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes
Hi Diane - Are you still having a problem with this?
Photo of diane

diane

  • 1238 Posts
  • 121 Reply Likes
Good morning, yes this is still doing this. Yes, I'm selecting it. The weird thing is that I can link up everything else--I also linked the blue rule under the logo and that works. It's very strange!
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Diane,

Could you let me know the following info so that we can look into this further:
1. What browser are you using (eg. Firefox, IE7 etc)
2. Is the problem happening on a specific page?
3. Which button is it happening on? I see "About Us", "Services" etc.

Thanks!
Photo of diane

diane

  • 1238 Posts
  • 121 Reply Likes
hi,
I have Safari 4 (yes, I know firefox is best but I'm still having problems with it on my computer). No specific page. I am trying to link the actual CROC logo on the very left (the purple CROC with the purple lifesaver--this is a gif). The buttons like "About Us" etc. are able to be linked.

Thanks!
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Diane - I think there is a bug with selecting images in a text widget in Safari and therefore linking them. If you're happy using the HTML workaround, then that would work otherwise we can recommend that you try another browser.
Photo of smithy

smithy

  • 1222 Posts
  • 28 Reply Likes
i can tell you the HTML code so you can have that image as a link??
Photo of diane

diane

  • 1238 Posts
  • 121 Reply Likes
Okay, I'll input it manually-- just being lazy I guess! :) One of these days I'll get firefox working again. That's a weird bug though. Thanks Smithy I have the code.