Old site showing after published Yola site

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
  • Answered
I had a site with my own domain name registered with Yahoo. I edited the A Name to www.dynamitepoms.com and dynamitepoms.com and put in the IP address that Yola told me to put in to point the servers to the right host. When I went to publish it last night it kept telling me that the servers were not pointed correctly, just a matter of waiting. I checked this morning and everything was good, so I published my site this morning and Yola says its published and to click on the link to view it. When I did this, it still is taking me to my old site hosted with IMCworks. Have I not waited long enough? Is this something that will take a few hours-days to actually show my yola site? If not, HELP! How do I fix this?
Photo of Teresa Shaw

Teresa Shaw

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of KanThaiDecor

KanThaiDecor

  • 2402 Posts
  • 263 Reply Likes
I am seeing your site as a Yola built site here in the USA
Photo of Teresa Shaw

Teresa Shaw

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes, My girlfriend says she can see it too. Why can't I? I even went to my husbands computer and it still brings up the old site
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Teresa,

Your old site can be stored on your computer for a while before you can see the new site. Other people who have never viewed your site (old or new) will not have a problem accessing your site. What you can do is clear your browser's cache (http://www.google.com/support/account...) as that may help. Alternatively, wait for another day or so and your site should be up and viewable on your side.

Please let us know if you need any further help.
Photo of Teresa Shaw

Teresa Shaw

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
I have cleared my cache, even restarted my computer. After speaking to my g/f, I am sure that's what the problem is. Thanks for your help.