Photo Uploaded does not appear in folder when loading picture widget

  • 3
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
Help please...Have wasted the week trying to upload New Photos on my website.

Hello,
Was wondering if anyone else was experiencing the same issues with site building;
I have taken the time to load all the photos needed for my website. Placing them in folders so that it is easier to find when needed when uploading the ‘Picture Widget’ on my... pages.

These Photos were loaded via SITE/ File Manager/ New Folder and then uploading the photos need in that folder.
During which I am able to view these photos but the problem is;
When selecting the picture widget, placing on the page, selecting (Browse Uploaded Images) and selecting the folder that the picture are in, the photo does not appear to be in the folder.

Funny thing is I am able to view the older photos loaded but not the new ones uploaded. The new photos uploaded do not seem to be in the folders at all. But when clicking on (SITE) Button, then (File Manager) and then selecting the folder in which the photos were uploaded in, I am able to view the photos.

Is this a technical fault?

P.S All the photos are JPEG format.

Help please...
www.misssoiree.com
Photo of DorineA

DorineA

  • 23 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 3
Photo of Shawn Holman

Shawn Holman

  • 486 Posts
  • 26 Reply Likes
Mabye you would want to publish your site.
If this does not work could you try and give me some screenshots
Using the Snipping Tool. Please Not this is not for Mac so if you have a Mac try and download Jing

Hope I could Help,
Shawn
Photo of DorineA

DorineA

  • 23 Posts
  • 0 Reply Likes
I am trying to load photos onto the page using the picture widget/ Browse Uploaded Images and selecting the folder that the picture are in, the photo does not appear to be in the folder.

Funny thing is I am able to view the older photos loaded but not the new ones uploaded. The new photos uploaded do not seem to be in the folders at all. But when clicking on (SITE) Button, then (File Manager) and then selecting the folder in which the photos were uploaded in, I am able to view the photos.

Please see the attached photo, hope you can help me :(

Photo of Shawn Holman

Shawn Holman

  • 486 Posts
  • 26 Reply Likes
Mabye you wanna try making a new folder.
That folder might be bad.

I will try to assist you until this is fixed! :)

Best,
Shawn
Photo of DorineA

DorineA

  • 23 Posts
  • 0 Reply Likes
I've loaded over 30 folders, all not working :(
Photo of Shawn Holman

Shawn Holman

  • 486 Posts
  • 26 Reply Likes
Im really sorry DorineA,

I really hope yola will fix this soon.
I will get back to you later one today as I didnt get any sleep yet.

So night,
Shawn
Photo of DorineA

DorineA

  • 23 Posts
  • 0 Reply Likes
thank-you

i hope so too!
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello DorineA,
I'm really sorry to hear you are having trouble with this. I would like to test this in your Sitebuilder if that is ok with you so that I can see how it is functioning. Can you please let me know what the file name is of a few of the files this is happening with and what folder they are in. We'll keep working on it until it's solved.

Kind Regards,
Emmy
Photo of DorineA

DorineA

  • 23 Posts
  • 0 Reply Likes
Hello,
Thank-you for taking a look at the problem I have been experiencing.

The Photos I am trying to upload is from:
Folder: Jewellery Collection/ Bangles/ B1009 (all photos does not show when loading picture widget)
Folder: Jewellery Collection/ Bangles/ B1006 ( Photo does not show when loading picture widget)

Folder: Jewellery Collection/Earrings:
E-1644 (Photo does not show when loading picture widget)
E1014 (Photo does not show when loading picture widget)
E1017 Photo does not show when loading picture widget)
E1020 (Photo does not show when loading picture widget)
E1027 (Photo does not show when loading picture widget)
E1037 (Photo does not show when loading picture widget)
E1041 (Photo does not show when loading picture widget)
E1044 (Photo does not show when loading picture widget)
E1061 (Photo does not show when loading picture widget)
E1078 (Photo does not show when loading picture widget)
E1100 (Photo does not show when loading picture widget)
E1151 (Photo does not show when loading picture widget)
E1152 (Photo does not show when loading picture widget)
E1155 (Photo does not show when loading picture widget)

Folder: Jewellery Collection/Necklace:
N1001 (Photo does not show when loading picture widget)
N1002 (Photo does not show when loading picture widget)
N1003 (Photo does not show when loading picture widget)
N1004 (Photo does not show when loading picture widget)
N1005 (Photo does not show when loading picture widget)
N1006 (Photo does not show when loading picture widget)
N1040 (Photo does not show when loading picture widget)
N1042 (Photo does not show when loading picture widget)
N1056 (Photo does not show when loading picture widget)
N1066 (Photo does not show when loading picture widget)
N1097 (Photo does not show when loading picture widget)
N1103 (Photo does not show when loading picture widget)

Folder: Jewellery Collection/Rings:
R1001 (Photo does not show when loading picture widget)
R1002 (Photo does not show when loading picture widget)
R1003 (Photo does not show when loading picture widget)
R1006 (Photo does not show when loading picture widget)
R1012 (Photo does not show when loading picture widget)
R1037 (Photo does not show when loading picture widget)
R1060 (Photo does not show when loading picture widget)
R1073 (Photo does not show when loading picture widget)

Hope you can help :(

Hope to hear from you shortly
DorineA
Photo of DorineA

DorineA

  • 23 Posts
  • 0 Reply Likes
Hello Emmy,
Have you had a chance to check above for me?
Photo of Shawn Holman

Shawn Holman

  • 486 Posts
  • 26 Reply Likes
Could you please give me the link of where the Picture Gallery is on?

Best Regards,
Shawn
Photo of DorineA

DorineA

  • 23 Posts
  • 0 Reply Likes
What do you mean Shawn?
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hi DorineA,

I'm sorry no one responded here to let you know I was not online for the last few days as they are my days off, so unfortunately I did not see this. I just wanted to let you know that I am looking into it today and will comment back here in a bit.

Kind Regards,
Emmy
Photo of Shawn Holman

Shawn Holman

  • 486 Posts
  • 26 Reply Likes
DorineA,

I mean like what page is the picture gallery on?
Is it working on the site?
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hi DorineA,

I have been able to replicate the issue you are seeing with not seeing your images in those folders when adding them to your site using the Picture Widget. It is good when we can replicate an issue because we have something to go to the engineering team with for a fix. I'll be logging this today and looking for some feedback over the next few days. I do appreciate your patience while we work on this.

Kind Regards,
Emmy
Photo of DorineA

DorineA

  • 23 Posts
  • 0 Reply Likes
Thank-you Emmy
Hope engineering is able to fix the problem soon.
Let me know any updates.
Thanks again for all your help!
Dorine
Photo of DorineA

DorineA

  • 23 Posts
  • 0 Reply Likes
Hello Emmy,
Havent heard anything lately, any progress?
Dorine
Photo of Francois

Francois, Employee

  • 282 Posts
  • 19 Reply Likes
Hi DorineA,

Emmy is currently offline, but we are still looking into this and I am sure she will communicate a successful resolution as soon as she has one for you.

Thank you for your patience.
Photo of Ron Bollen

Ron Bollen

  • 40 Posts
  • 1 Reply Like
I have the same problem.
Is this realy going on for almost 14 days now?
Photo of Ron Bollen

Ron Bollen

  • 40 Posts
  • 1 Reply Like
When I upload a picture(s) n my filemanager, they won't show. All I get is blank thumbnail

This reply was created from a merged topic originally titled
Uploaded pictures won't show.
Photo of Ron Bollen

Ron Bollen

  • 40 Posts
  • 1 Reply Like
problem solved on my side.

My new batch of pictures had a "(" in the naming. Removed them and they loaded ok
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hi Ron,

I'm so glad to hear that you were able to resolve the issue! Thanks for letting us know.
Photo of DorineA

DorineA

  • 23 Posts
  • 0 Reply Likes
My files are still not loading! Please can you fix this issue, i have tried everything you have asked!
Photo of Francois

Francois, Employee

  • 282 Posts
  • 19 Reply Likes
Hi DorineA,

We are still investigating the issue and will confirm a resolution as soon as we have one for you.

I appreciate your patience.