Picture Galleries Opening In New Window

  • 1
  • Problem
  • Updated 7 years ago
  • In Progress
When I preview my site the galleries work like they are supposed too. On my actual published site when I click an image it just opens that image in the same window without any navigation to the next image or even close. I have tried Safari on my Mac and IE, FIrefox and chrome on my PC the same thing happens.

http://www.justbetter.ca/gallery.php
Photo of shaungre

shaungre

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
Hello shaungre

I see what you mean, it is happening for me as well on your site.

There are a number of JavaScript errors on the page looking at the JavaScript Errors Notifier extension that I have on Chrome:



Have you added any HTML code that may have caused this? If not, it looks like Yola will be the only ones that can fix it because the errors are in JavaScript files that power the picture gallery lightbox.
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello Shaun

I've checked your Yola account and created a test page called "test" (it's not in your navigation and you can easily delete it again yourself). I was able to replicate the error you are reporting.

I have brought this to our specialists' attention who will be working on sorting it out. This can take a couple of days, and I'm kindly asking for your patience. I'm sorry for any inconvenience this may cause. We will keep you updated!
Photo of katie Stephenson

katie Stephenson

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Hi,

this is happening to me as well. Combined with the above problem my photos are also opening at a huge size. I tried to re-size them using the new 'Aviary'? and then they disappeared all together!
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Hi katie,

Thanks for your report. We will update this thread when we have more information on a fix for this.
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello Shaun and Katie

I'm happy to let you know that the display issue of the Picture Gallery Widget has been fixed! You will need to re-publish your sites to make it effective on your live sites. Thank you for your patience.