Please help!

  • 1
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • In Progress
I'm not able to update my site. I can login to my site, make changes, save them. When I click on "update my site", though, it just sits there at "Loading" indefinitely. Please help.
Photo of reluvbe

reluvbe

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated.

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Reluvbe

I'm sorry to hear that this is happening to you. I'm sure that is very frustrating.

Are you perhaps using Google Chrome as your browser? Please note that Chrome is not currently one of our supported browsers. We hope to add support for Chrome in future. Could you try to update your site from Firefox (recommended), Internet Explorer or Safari.

You could also try updating Chrome to the latest version as some users report that they are able to publish successfully from the latest version.

If this does not solve your problem, or if you are not using Chrome, please let me know.
Photo of reluvbe

reluvbe

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
I've updated Chrome to latest version. Tried using IE, but I can't even get the edit page to load with IE.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
I'm sorry to hear this reluvbe. Have you been able to try clearing the cache and cookies in your browser? If not, would you mind giving this a try and then try re-logging back into your site builder?

Please do let us know how this goes.
Photo of Yola_User_A

Yola_User_A

  • 276 Posts
  • 3 Reply Likes
Please use Firefox if you can... It works best for Yola.