PLEASE, HELP, REALLL!!, IMERGENCY!!

  • 1
  • Problem
  • Updated 12 years ago
  • Acknowledged
Archived

This conversation was archived and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: out of date

Everytime I sign in to my site, it starts to load and something pops up an says "Stop, your running a script that may cause your internet to run slowly" something like that and when I click no, i get in to my site, will this be a problem in the future or why is this happening.
Photo of Kumby

Kumby

  • 211 Posts
  • 4 Reply Likes
  • MAD

Posted 12 years ago

  • 1
Photo of Monique

Monique

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Hi Deathnote

This must be as a result of some script that you have placed on your site or something you downloaded. It is not something caused by SynthaSite itself. Can you think of any script you recently pasted on your site (before the problem started)? Try deleting any HTML or Javascript you added recently and see if the problem resolves itself. If not please let us know.
Photo of gamedemon

gamedemon

  • 216 Posts
  • 22 Reply Likes
hey deathnote,

same thing happens to me. it's never really been a problem, i've learned to live with it.

and i do think it is synthasite because it started happening to me once i reached about 100 pages, and then as i added more pages it would pop up twice, then three times. now a days it pops up 4 times before the website builder opens.

it's a pain but i don't really think about it that much. i never reported it and i'm sure others are having the same experience

ps: you've made a lot of progress on your site, keep up the good work
Photo of Awesome-O'Sean

Awesome-O'Sean

  • 58 Posts
  • 9 Reply Likes
Hi Deathnote,

You could try using Firefox browser, this should give you much more efficient reporting as to whats going on with your page and if there are any problems.

Please let us know if the problem persists.

Sean
Photo of gamedemon

gamedemon

  • 216 Posts
  • 22 Reply Likes
i use firefox (and i recently upgraded too) and it happens to me 4 times

thanks for helping though
Photo of Awesome-O'Sean

Awesome-O'Sean

  • 58 Posts
  • 9 Reply Likes
Ok cool, could you paste a screenshot of the message here when it happens again so I can take a closer look?

Sean