PLZZZ HELP ME

  • 1
  • Question
  • Updated 11 years ago
  • Answered
Archived

This conversation was archived and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: out of date

my website is working only in vista...In xp my website is working but not full page is showing.plz help me out
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
  • confused

Posted 11 years ago

  • 1
Photo of Kumby

Kumby

  • 211 Posts
  • 4 Reply Likes
Hello hunny,
You can wait for an employee to reply or click on "help" located on the top right corner of your site and than click on "contact support"
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Hunny,

Please can you post the address of your site so that we can take a look. We'll then be able to help you further.
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
thanks marjie for giving me ur bizzzy time...my website is www.hunnyworld.synthasite.com...my e-mail address is hunny_hunny1445@yahoo.com...plzzzz help me soooon i m going mad to publish my site...welll thanks soo muchh to SYNTHASITE...thanks again..tata bye bye...
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Hunny,

Unfortunately your site is password protected so I can't see the problem you describe. I do see that you've sent an email to support, so I'll help you there.
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
I m so sorrry marjie...I forget to remove password...Now I had remove my password and plzzz help me...thanks so much....ta ta bye bye
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Thanks Hunny - I can see your site now. Can you let me know which page is affected?
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
thanks for your fast service....my bro all pages are affected...only in xp windows there is problem...in vista my website is perfect...thanks
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
What happpen marjie plzzz ansr me...I m waiting for ur reply..I want to publish my site...plzzz bro help me....ta ta bye bye
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Hi hunny

I see Marije is helping you with this, but she is not online right now. She will be back soon and I am sure she will take a further look at your problem.

In the meantime I wanted to say that I looked at your site in Windows XP and the full pages are showing for me. You have customized your site a great deal with all sorts of background images and custom HTML - which could cause problems if any of the code is invalid. However, as I said, your site is working for me in Windows XP.

Could you give us more detail on the problems you are experiencing or post a screenshot so we have a better idea of what is going on.
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks Monique for giving me ur spcl time...
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
I want to ask 1 more thing Monique...If I chng the margins of my pages...So it can b problem???Plzzz ansr me....tata bye bye
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
That depends on how you change the margins, as well as the screen size you use when you view your site. Maybe try on a test site first to see that the result is what you intend before trying on your actual site. You are welcome to post the link and get us to look for you in a few different browsers as well.
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi hunny,

I can also see your whole site in XP on Internet Explorer 7. If you could post some screenshots like Monique asks, that would be great.
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks Monique and Marjie...I had find my answer...I will complete my site as soon as possible....thankyou so much for ur help...And specially thanks 2 SYNTHASITE......tata bye bye....
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
Sorrrry for disturbing u again Monique and Margie....I think that my website is not working in windows XP...But I m wrong my website is working in windows XP...In internet explorer7 my website is working perfect....But in old virsion like internet explorer 6 or 5 is not working...Plz help me I m waiting for ur reply...tata bye bye..
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Your site works fine in Internet Explorer 6 for me. I don't have access to IE 5. However, IE 5,6 are getting quite out of date and they are becoming increasingly difficult to support. In addition a lot of the custom HTML and Javascript you have added might not work in the older versions of IE. My best suggestion is that you put a note on your site, stating that it is best viewed in Internet Explorer 7 or higher, or Firefox.
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
monique u r the best...thanksss so much for your fantastic advice...now i will put this note on my site thanks so much......tata bye bye
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Our pleasure. Good luck with your site.
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
hello monique....there is 1 new problem in my blog..I had make blog...In all categories there are minimum 5 pic....but in my site there is showing 0 ...plzz help me..ta ta bye bye
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Hi hunny. Please tell me which page of your site this problem is on? It looks like you have more than one blog page.
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
It looks like you have modified the blog widget somewhat, that could be causing problems. Have you used your own code on the page?
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
thanks for reply...yes monique u r rite there is 4 blog pages in my site...In all blogs there is same poblem...
www.hunnyworld.synthasite.com/jokes
www.hunnyworld.synthasite.com/games
www.hunnyworld.synthasite.com/kikiki
www.hunnyworld.synthasite.com/images.... tata bye bye
Photo of some kool guyz

some kool guyz

  • 57 Posts
  • 1 Reply Like
well i have viewed your site on my Vista Home premium PC and i only get half a page. so its not jsut XP and my pc is only 2 years old and its top of the range.
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
some cool guyz your IE is old version thats why it showing half page...tata bye bye
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
answer me plzzz monique..tata bye bye
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
No monique there is not my code...All options are from synthasite...from BLOGGING option....plzz ansr me soon ta ta bye bye
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
reply me plzzz monique.......
Photo of Ruth

Ruth

  • 2819 Posts
  • 135 Reply Likes
Hi hunny,

Sometimes we let Monique sleep :)

I'm not sure I understand what the problem is, can you explain it for us and we'll see how we can help you.
Photo of hunny

hunny

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
thanks ruth...I had make image blog page...In all categories there are minimum 5 images but it showing 0...I donno why plzzz help me ruth..and plzzz remeber 1 thing don't sleep :)....tata bye bye....www.hunnyworld.synthasite.com/images