Possible Glitch with Yola

  • 1
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Solved
I keep getting message with my published sights at the moment. I may be a momentary glitch, but will someone from Yola just to make sure.

Thanks-Dan
Photo of lambofgod

lambofgod

  • 875 Posts
  • 35 Reply Likes

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of smithy

smithy

  • 1222 Posts
  • 28 Reply Likes
u have a little prob lamb, i have a bigger prob it is not letting me access my sites at all.
Photo of lambofgod

lambofgod

  • 875 Posts
  • 35 Reply Likes
Thats not good. Have you taken the usual steps to make sure?
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hey guys,
I am looking into this. Will get back to you in a few minutes when I know more.

Emmy
Photo of smithy

smithy

  • 1222 Posts
  • 28 Reply Likes
@lambofgod yes i have taken usual steps

@emmy cheers loooking into this
Photo of smithy

smithy

  • 1222 Posts
  • 28 Reply Likes
jus to let you know that i have managed to get bk to my site. i had to restart my comp and fiddle with the enternet connection
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hi guys,

I have checked both your sites and they are looking good! Must have been a slight glitch. Please let us know if you have any further troubles ok!

Thanks,
Emmy
Photo of smithy

smithy

  • 1222 Posts
  • 28 Reply Likes
actully it wasn't my live site that i was having trouble getting 2. it was the site builder
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Are you still having trouble with your site builder? And if so, can you please let us know what the issues are so that we can take a closer look? Thanks.