Preview delay

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Acknowledged
  • (Edited)
I understand that Preview isn't only a short-cut to view the published appearance but the delay is quite prolonged and is noticeably longer than publishing and viewing the published site.
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Jen

Jen

  • 206 Posts
  • 24 Reply Likes
Hello Gop,

I tested the preview in Sitebuilder and didn't notice any delays.  Here's a video:

http://screencast.com/t/4yXNbSTg

Which browser were you using?
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
I can't see how your experience is a solution or explanation  of the issue. That's a logical fallacy called  a straw-man argument. My experience has nothing to do with what you are seeing in another place and country.

I have given three reports on delays and have included a couple of error messages previously on your request. There has been no explanation to the information supplied. I have supplied the details of my used browser following.
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
We understand the fact that we can't replicate it doesn't mean it's not happening for you Gop, it just makes it nearly impossible to troubleshoot. Thanks for the information below. We're trying to collect that from the others who are struggling to see if we can find a common thread.
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Thanks Laura,

There's another parameter not identified by supportdetails: The switch for non-tracking in FF. I have this turned on.

UK, Thailand and Canada may point to a clue?
(Edited)
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Operating System Windows Windows NT 10.0
Screen Resolution 1920 x 1200
Web Browser Firefox 42.0
Browser Size 1920 x 1087
IP Address 119.42.107.65
Color Depth 24
Javascript Yes
Flash Version 19.0.-1
Cookies Yes
Photo of Mark N

Mark N

  • 466 Posts
  • 30 Reply Likes
I also experience this delay and there is also a ten second delay after selecting the publish button before my site actually starts to publish. It's not a serious issue for me, but a frustrating one that wasn't there a few weeks ago. My site is http://www.simplyeighties.com
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Frustrating indeed Mark. If you are so inclined to email us with a screenshot from supportdetails.com, we will try to find a common thread.