Preview is not displaying correctly

  • 1
  • Question
  • Updated 4 years ago
  • Answered
My website displays correctly when accessed via a search-engine (Chrome or IE10) but when I preview it, the stylesheet does not seem to operate correctly, with the horizontal menu spread wider than the page itself.
The website is at http://downmemorylane.yolasite.com

This seems to have occurred during the last few months while I was not regularly visiting the page.
I've re-loaded, cleared caches etc. but the problem persists. Any suggestions?
Photo of Philip Taylor

Philip Taylor

  • 355 Posts
  • 66 Reply Likes
  • confused

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Emmy

Emmy

  • 60 Posts
  • 6 Reply Likes
Hello Phillip,
I took a look at your site and it looks like you have made some changes in the Sitebuilder but not published them to the live site. A few differences I see are that the background is different in the Sitebuilder, it is brownish, but on the Published site is it gray. This is most likely why it looks different.

Your entire home page looks like one big block of HTML code added, the buttons might be too big currently. If you republish, the changes that you see in the Sitebuilder will go to the Published site, so look at the two before doing so.

If I can assist further please let me know.

Kind Regards,
Emmy
Photo of Philip Taylor

Philip Taylor

  • 355 Posts
  • 66 Reply Likes
Thank you Emmy.
I'll check that out; maybe I chose a different background earlier and didn't change the CSS. I tend to forget obvious things lately :)