Previewing page not working- urgent please

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Solved
Hi, have a problem with previewing my pages in site. All was ok yesterday, but today when previewing a page, it just comes up with the preview pane but no page, only the grey round timer going around and 'connecting' at top of toolbar, but nothing happens.
I have been previewing lots over last /weekdays and no problem with this at all (although it did the same once or twice last week, but all I had to do was close the preview and again re-preview it and it came up ok). The new pages start with word 'menu' in front of them and have not of course been uploaded yet.

When now viewing the older pages they seem to preview ok! However, the background image has disappeared completely from all of them! Not sure how this has happened as have not touched the background in any of them at all. As when placing background image on the newer pages, I actually went in individually on each when amending/changing page and undertook the background image placement at that stage. So have not gone near the older pages.

Please help, as unable to preview the latest pages at all - if I leave it to try to preview I can go off and look at other new tabs in browser and do other things on the web, when I come back it is still 'trying to preview but nothing happening' so I just close it down again. Have tried to log out, log in a couple of times,but still occurring.
Any ideas please?????
thanks JC

PS. forgot to say, that some of the older pages (which are still on the web as have not uploaded latest new pages to replace them), have margins shortened and now no longer go across the page as the edit boxes shld, Have checked the margins on them and they all say 0. So am quite flummoxed about this also!!!!! As, even if I wanted to keep the old pages and wish to update them, wld not be able to do so as wld look 'all over the place' !!! Something strange occurring??
Photo of JC

JC

  • 354 Posts
  • 15 Reply Likes
  • frustrated

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of JC

JC

  • 354 Posts
  • 15 Reply Likes
All now ok. Have just come back on to try again, and the preview is working fine. All pages can be previewed. However original pages some of them have still 'shrunk' in margin size. Can live with this, as will be deleting them when I upload the new designed pages. Thanks JC
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello JC

Sorry for the late reply. I'm happy to hear that the problem seems to have sorted itself out. Please let us know if you should encounter any further issues in future.