Problem pointing to a custom site?

  • 1
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • Solved
Hi I am having trouble publishing my yolasite to my custom existing domain. I have asked my service provider to investigate and this is his reply. "Reply from our server hosting company requested to pass the request to yola as when doing the setup as they instruct, it goes to the Yola site, but simply says you need to publish it.
When I login with your details and try publish it with the www.weldingservices.co.za domain, it says that the DNS pointing is incorrent when we have implemented the changes as they explain.

Dear Brett
Thank you for your reply.
I'd suggest checking with Yola, yes. If the instructions they gave you just said to point the @ and www records to the IP, I'm thinking that they either gave you incorrect steps to follow, or something's not correctly configured on the server they told you to point to.
Should you require further assistance in this matter, please do not hesitate to contact me.
Kind Regards,
Le Riche Pepler
Support SLC
Photo of Heather O'Connor

Heather O'Connor

  • 2 Posts
  • 1 Reply Like
  • confused

Posted 5 years ago

  • 1
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello Heather

This may have been a time issue as your new domain settings hadn't fully propagated on the internet. I was able to add your domain weldingservices.co.za to your Yola account and publish your site to it. I also made it the primary domain, so if users still type your old yolasite domain, they will be redirected to your custom domain.

Please let me know if you need further assistance.
Photo of Heather O'Connor

Heather O'Connor

  • 2 Posts
  • 1 Reply Like
Thank you so much Stefan! It is working great!!!