Problem with saving a Picture Gallery

  • 1
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
I am able to load large groups of photos into Yola Picture Gallery without any problem. However, if I attempt to add more photos, or edit the page in any way (add hover captions or change the display format), once I press SAVE, the page gets stuck (with the rotating save icon), and I get a message in my browser window saying "error on page". I've tried this half-a-dozen times, always with the same result. I'm never able to get past the SAVE command.
Photo of Craig

Craig

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of RSPublishing

RSPublishing

  • 298 Posts
  • 9 Reply Likes
Hi,

If you are using Mozilla - switch to Internet Explorer and try again. Seems Mozilla is starting to give a lot of people grey hair Let me know :)
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Craig,

I'm sorry to hear this. I wonder if in addition to Rynaldo's suggestion, you can try clearing the cache in your browser? I also advise updating your Flash and Java.

Please let us know what browser and version you are using.
Photo of Craig

Craig

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Thank you Rynaldo and Sanja for your replies. I am using Internet Explorer 8. I have cleared the cache and updated Flash, but still have the same problem. After the initial upload of a group of photos (which is successful), I have no way of making any other changes or additions that require saving. The save icon spins endlessly (for hours if I let it), and in fact there's no way to escape except to close the browser. Thanks again for looking this over and making any other suggestions.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Craig,

Please can you email support@yola.com so that we can investigate this further?
Photo of Craig

Craig

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks, Sanja. I just sent an email.
Photo of Janet Webster

Janet Webster

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi, did you ever get this sorted as I have exactly the same problem which is going to give me amajor headache in the future when I come to update my products.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hi Janet,

This thread is about a month old. So, I'm not sure if what you're experiencing is the same as above? Please can you let us know if you're using Internet Explorer as your browser? If so, please try a different browser and see if that makes a difference.
Photo of Janet Webster

Janet Webster

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Only last night did I debate the merits of IE against google chrome, my daughter being a big fan of Chrome. Well I used Chrome and the picture gallery widget performed beautifully! Thank you for this suggestion, it has made me very happy today as my website is now almost ready to roll!
Photo of diane

diane

  • 1238 Posts
  • 121 Reply Likes
Glad to hear it! Thanks for the update.