removing sku numbers from store page

  • 1
  • Question
  • Updated 4 years ago
  • Answered
i would like to remove the sku numbers from my store page how do i go about that?
Photo of Kevin Riera

Kevin Riera

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Hello Kevin,

The procedure for this is given in the Ecwid Knowledge Base article How to remove the SKU code

If you need further clarification then feel free to get back to this thread.
Photo of Kevin Riera

Kevin Riera

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes
thank you

how do you remove or change the position of the product name on the store page?
Photo of Richard Scott

Richard Scott

  • 37 Posts
  • 2 Reply Likes
Hi, i think this is what your looking for.

http://kb.ecwid.com/w/page/15853271/H...

Have a look here too a whole load of helpful information.

http://kb.ecwid.com/w/page/15853262/F...
Photo of Kevin Riera

Kevin Riera

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks

i only have a yola store, do all these codes work on yola because the code to center the product name isn't working.
Photo of Kevin Riera

Kevin Riera

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes
never mind i figured it out thanks
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Hi Kevin,

Yes, these codes work on the Yola Store. Ecwid is the developer of this store.

You need to make those changes within the store CSS and not the Yola CSS.

The introduction to this is also in another Ecwid Knowledge Base article: CSS Faq

If you need further help with this let us know here.
Photo of Richard Scott

Richard Scott

  • 37 Posts
  • 2 Reply Likes
Sorry from the response earlier I thought you had an Ecwid store.

Just to confirm is it a Yola or Ecwid store you are using.

R
Photo of Kevin Riera

Kevin Riera

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes
its a yola store ive gotten a better understanding of the site builder but i am having a problem with the shipping part of the store.

i set up shipping for standard and express on USPS but on my site only the express option is showing. Do you have any idea why that would be happening?
Photo of Kevin Riera

Kevin Riera

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes
ive set up "standard" as the main option but thats not working
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Hi Kevin,

I would need to see how you have set it up. If you can take screen shots of both the shipping setup and the zone setup, I'm happy to examine that with you.
Photo of Kevin Riera

Kevin Riera

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes
check it out
Photo of Kevin Riera

Kevin Riera

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
You need to setup the zones. What part of the world do you wish to be able to sell and ship to?
Photo of Kevin Riera

Kevin Riera

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes
ive already set up the zones and still its only showing express shipping as my only option
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
The Ecwid KB article Shipping explains it very well and gives a good insight into how it works and any limitations.

I'm happy to add to this if you wish to bounce any ideas or clarify any mysteries.
Photo of Kevin Riera

Kevin Riera

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Oh. I got that wrong. You have added your regions for the zones. I mostook the red-crosses for inactive but not :)

I have been checking the forum for similar issues and it seems that carrier may be the issue.
Can you re-Save your Shipping Method again and re-check.
Photo of Kevin Riera

Kevin Riera

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes
wow so this has been a problem since early last year. Now its now only a problem with USPS, UPS is going through the same problem
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
That's against the odds I feel.

Can you try something?
Remove the Express USPS and see if the Standard then works.
Photo of Kevin Riera

Kevin Riera

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes
when i remove the express option and just keep the standard option and save, i get no shipping option at all, which is weird.
Photo of Kevin Riera

Kevin Riera

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes
its as if i never selected a shipping option
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
That's a positive find in effect. The Standard shipping option is the root of the issue.

I don't have any way to work on this as USPS is not something I have here in Thailand. Have another look at the USPS setup and see if there's anything that needs to be or could be enabled specifically?