Rss feed images not loading?

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
I recieved an email from one of my rss feed subsribers and they told me the image wasn't loading. Is there any way I can fix this I don't want my subscribers to get broken up ugly looking feeds.

Also, is there any way to tell how many people have subsribed to my RSS Feeds?

Casey Stubbs-- Winners Edge Trading
Photo of Casey Stubbs

Casey Stubbs

  • 222 Posts
  • 6 Reply Likes
  • frustrated

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Hi Casey

I think I see what you are referring to. Could you try the following:
1) Delete the RSS widget, and then re-add it.
2) Update your site.

Let me know if that helps. If not I will have to investigate further and file a bug report if necessary.
Photo of Casey Stubbs

Casey Stubbs

  • 222 Posts
  • 6 Reply Likes
I did that. It did not help. You can see an example of what happens here.

http://www.squidoo.com/Forex-Money-Ma...

Thanks,
Casey Stubbs-- Winners Edge Trading
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Yesterday when I looked at your RSS widget I got an error, but today it looks fine.

I am also not sure what I should be looking for on the squidoo page. That also looked correct to me. I am sorry if I am missing something - please point it out to me.
Photo of Casey Stubbs

Casey Stubbs

  • 222 Posts
  • 6 Reply Likes
when I go to that page the feed is good except the pictures do not load it just has a red x. Maybe it is something with my computer.