search box error!!?!!

  • 1
  • Problem
  • Updated 10 years ago
search box in my website is not working. when i search it says like this,
Warning: file_get_contents(http://www.archivetalk.net/index) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 502 Proxy Error in /srv/exports/sites2/Da0e/D045/D619/D585/U8a4986c920536ea80120585916540e0a/1239700058/8a4986c920536ea80120585916540e0a/classes/components/BlogSearchWidget/search.php on line 57
Photo of sjkrashid

sjkrashid

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
  • confused

Posted 10 years ago

  • 1
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello,
Can you tell us what page of your site the search box is on and how the search box was implemented? Did you create your own search box, is it from Google, or did you get it from the site builder?

Please let us know and we can further assist.

Emmy
Photo of sjkrashid

sjkrashid

  • 12 Posts
  • 0 Reply Likes
it is index page and i created it from site builder. my url is www.archivetalk.net
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello,
Thanks for providing that information. What you are seeing is a bug we are currently working on with the Blog Search Posts widget. We will post back here when a fix is in place; we're sorry for the inconvenience.

Kind Regards,
Emmy
Photo of Awesome-O'Sean

Awesome-O'Sean

  • 58 Posts
  • 9 Reply Likes
Official Response
Hi sjkrashid,

Please take a look at http://getsatisfaction.com/yola/topic...

to see how to go about fixing the search issue.

Regards,
Sean