Search only works in english?

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
I have inserted a search box in my site
http://complexion.yolasite.com

However, the search unit only works if words are written in English
If, Korean is used to search, it displays as below, not searching anything



They appear as broken language
Photo of Terry

Terry

  • 26 Posts
  • 1 Reply Like
  • frustrated

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Hi Terry

This could either be a bug, or it could be a problem with your browser settings. Is your browser set up to display multilingual or unicode characters?

Here are the instructions for Firefox: http://www.alanwood.net/unicode/firef...

Please look into this and if you are still getting broken characters in your blog search, let us know so that we can log it as a bug.
Photo of Terry

Terry

  • 26 Posts
  • 1 Reply Like


3 browsers , same results, bug it is
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Terry - this seems to be a bug on our part and we've logged it to be fixed.

Thank you for bringing it to our attention.
Photo of lambofgod

lambofgod

  • 875 Posts
  • 35 Reply Likes
I know this question is already marked "Answered" but on my site, I can search in German. I'm not expecting anything back, but i'm just letting you all know :)
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Thanks for posting lambofgod - the bug is related to character sets and not English. That is why German will work, but languages like Korean, Chinese etc won't.